Bel me op:
(+31) 06 45 69 66 97

E-mail naar:
contact@konvai.com

KVK:
72721812

┬ę 2019 Konvai

De beste tips die ik in de afgelopen 2 weken kreeg kwamen van Michiel Chevalier, heel erg bedankt daarvoor Michiel.

Tip 1: Leer anderen ook "App expert" te worden. Dit met name voor accounts- en administratiekantoren.

Tip 2: Welke software gebruiken andere bedrijven? Hoe zorgen zij ervoor dat randactiviteiten de focus voor de kernwaarden van het bedrijf niet in de weg staan?

Op de eerste tip kom ik zeer binnenkort terug onder "Leer meer.." op deze website. Voor Konvai ga ik een programma samenstellen waarin ik je leer hoe je als administratiekantoor je klanten kunt adviseren bij de keuze van de software gericht op automatiseren en integreren.

Voor wat betreft tip 2 begin ik uiteraard bij mezelf. Welke software gebruik ik voor Konvai. Ik heb in de afgelopen 2 weken intensief gewerkt met Zapier, Google G-suite, Asana, Tilda Publishing, Godaddy en Let's Encrypt. Naast dat ik mijn ervaringen deel publiceer ik pagina's waarop ik schematisch vast leg welke software wordt gebruikt door bedrijven. Zo krijg jij inzage in hoe andere ondernemers zich kunnen focussen op hun kernwaarden. Hoe zorgen andere organisaties ervoor dat randactiviteiten geen onnodige tijd en energie kosten?

Domein registratie
- Godaddy: eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom ik, naast voor de prijs, heb gekozen voor Godaddy. Hier laat ik het dan ook bij.

Office suite
- Google G-suite: is zeker voor organisaties onder 20 medewerkers bij uitstek de beste applicatie vanwege de eenvoud. Vaak wordt gezegd dat Excel en Word niet volledig kunnen worden vervangen door Sheet en Docs van Google. Ik durf te zeggen dat, wanneer je complexe functies van Excel en Word nodig hebt, je beter opzoek kun gaan specifiek software voor hetgeen je oplost met Excel en Word

- Fullcontact
Voor het synchroniseren van al mijn contacten, en het bijhouden hiervan gebruik ik Fullcantact. Ik heb mijn verschillende Google accounts en Icloud aan gekoppeld. Fullcontact synchroniseert de contacten in mijn verschillende accounts, vult automatische nieuw gegevens aan die Fullcontact op het internet vindt en haal contact gegevens uit de e-mail berichten die ik ontvang.

Website publicatie
- Tilda publishing. Deze applicatie is zeker een aanrader. Er zijn platformen zoals Wordpress, Wix en Squarespace waarmee je even zo gemakkelijk een website samenstelt. Voordeel van Tilda is dat de templates die ermee gemaakt zijn niet bekend voorkomen en zeer uitgebreide Drag and Drop interface die je ook de mogelijkheid geeft animatie zelf samen te stellen. Tilda zelf is niet zo'n uitgebreid add-on en plugin platform als de andere maar heeft veel SEO en analytics functies. Daarnaast zijn de formulieren te koppelen aan Zapier, waarna je eindeloos je gang kunt gaan voor wat integreren met andere platforms.

Automatisering
- Zapier uiteraard. Ik heb het formulier op mijn website met Zapier gekoppeld aan G-mail voor het sturen van een bevestigingsmail. Voor Zapier ga ik een specifieke pagina inrichten waarop ik alle kleine "trucs" vastleg om te laten zien hoe ik met kleine beetjes mijn werk automatiseer en missers in mijn werk voorkom.

Tot zover de apps die ik hoofdzakelijk heb gebruikt voor mijn eigen project. Ben je benieuwd of je mij kan vragen over specifieke software? Op een daarvoor aangewezen pagina houdt ik tevens bij met welke software ik (heb) (ge)werk(t).

Software

Afgelopen 2 weken heb ik gewerkt aan het publiceren van mijn eigen website. In dit artikel alles over de voortgang, de software en tools die ik zelf gebruik voor Konvai.

Barry Koeman
10 Februari 2019
De 2 beste tips die ik in de afgelopen 2 weken kreeg.
Geschreven door
Met Konvai laat ik zien dat het behalen van kosten- en tijdsbesparingen door automatisering toegankelijker is dan men verwacht; en door het delen van mijn kennis stel ik ook anderen in staat deze aanpak toe te passen.
Barry Koeman
Made on
Tilda